De boodschappencoach helpt!

Je bent wat je eet, verteert opneemt en verdraagt.

Tijd dus om te gaan eten zoals je wilt zijn: de boodschappencoach helpt!

Mensen zijn gewoontedieren, daar sta je vaak niet eens bij stil. Maar, denk er maar eens over na: NetfliX en chill, binge watching, elke dag hetzelfde rondje met de hond; ‘s maandags koffiedrinken bij de buurvrouw of op het werk en gaat elke week naar dezelfde supermarkt voor dezelfde boodschappen.

Het belang van goede coaching

Niets mis met een dagelijkse routine, zou je zeggen. Inderdaad, niets mis mee. Totdat je besluit dat het anders moet.

Supermarktsafari Stedin locatie Papendrecht. In opdracht van Pure Health by Mandy. 2019

  • Je zit gewoon niet lekker in je vel,
  • wilt wat van dat overwicht kwijt,
  • controle over je gewicht,
  • of een combinatie daarvan.

Dan moet het roer drastisch omgegooid worden, maar dat is niet zo eenvoudig als je misschien denkt.

Daar komt een heleboel bij kijken. Voordat je het weet zit je weer in je oude routine en ben je weer terug bij af. Dat is ook de reden dat vele pogingen om nu echt gezonder te gaan leven en die extra kilo’s kwijt te raken en daarna de controle over je gewicht te houden, mislukken. Uiteindelijk beland je,  steeds weer in je oude vertrouwde patroon en ben je er niets mee opgeschoten.

Werken aan je onderbewustzijn

De schuldige? Je onderbewustzijn. Dat zorgt ervoor dat we bijna letterlijk vastgeroest zitten in onze routinematige patronen en andere gewoontes. Tijd voor een coach die ervoor waakt dat je niet in je oude gedrag terugvalt en jou helpt om je onderbewustzijn bij te sturen. Zo kom je snel van je klachten af en krijg je het probleem waar je mee worstelt snel onder de knie.

Supermarktsafari Stedin locatie Papendrecht. In opdracht van Pure Health by Mandy. 2019

Samen op Supermarkt Safari

Bewust en gezond boodschappen doen is niet zo eenvoudig als je misschien dacht. In de jungle van de supermarkt schuilen allerlei gevaren. Zo wordt namelijk heel slim gebruik gemaakt van allerlei reclametrucs. Die overtuigen jou en ook je onderbewustzijn ervan dat wat je koopt goed voor jou en je dierbaren is.

Zo kan het dus heel goed voorkomen dat jij denkt op de goede weg te zijn door gezond te eten, terwijl dat in werkelijkheid helemaal niet zo is. Want, als er met grote letters op de verpakking staat: “Zonder kunstmatige toevoegingen”, wil dat nog niet zeggen dat er geen onverzadigde vetten of suikers in zitten.

Laten we samen boodschappen gaan doen. Dan laten we je ter plekke zien hoe je soms misleid wordt. Zo kan je definitief het roer omgooien en laat je je niets meer wijsmaken door de slimme fabrikanten.

Check de etiketten

Voor de zekerheid moet je dus eigenlijk goed op het etiket van elk product kijken om te weten wat er precies in zit. Maar, wie begrijpt die etiketten? Wij dus!

Tijd voor actie!

Wij hebben een speciaal programma ontwikkeld om mensen die gezonder willen gaan leven te ondersteunen. Boodschappen doen en etiketten lezen is daar een onderdeel van. Laat ons onze expertise aanwenden om je letterlijk te laten zien hoe de slimme voedingsproducenten je voor het lapje houden.

Tijd is geld

Niet alleen onze tijd is geld, maar die van jou ook. Dat snappen wij. Daarom is ons coaching programma zo samengesteld dat we samen korte klappen kunnen maken. Geen onnodige sessies on- of offline, maar lekker ‘to the point’ en op naar de resultaten.

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *